• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
  1. #1
    Psolufka jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sty 2009
    Posty
    61
    Przydatne posty
    1

    Domyślnie Dziwna sprawa z ACP

    Witam posiadam wersję forum po aktualizacji z 3.8.3. na 3.8.4.
    Po upgrade wystąpiły błędy w ACP a dokładniej w pliku user.php

    1.acp/Użytkownicy/Szukaj Użytkownika/ Wpisuje siebie i daje szukaj po czym pokazuje się białą strona.. zaden database error.
    2.acp/Użytkownicy/Mailing do Użytkowników - Wchodzę wypełniam wszystko daję wyślij i pokazuje się nowa pusta strona z tłem które posiada acp.
    3.acp/Użytkownicy/Generuj Listę E-maili - Wszystko ustawiam co i jak daję generuj i tak samo pusta strona z tłem acp


    hmm czy to może być błąd bazy danych? jezeli tak da się go jakos naprawić?



  2. #2
    Awatar Grzegorz
    Grzegorz jest nieaktywny Ja tu tylko sprzątam
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    1 620
    Przydatne posty
    111

    Domyślnie

    Nadpisz pliki z admincp nowymi pobranymi z members.vbulletin.com
    Potrzebujesz stylu dla swojego forum? Chcesz przenieść styl z vbulletin 3 na vbulletin 4? Pisz PW


  3. #3
    Psolufka jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sty 2009
    Posty
    61
    Przydatne posty
    1

    Domyślnie

    Nadpisywałem Niestety nic to nie dało ;/


  4. #4
    Awatar gonzek
    gonzek jest nieaktywny Advanced Member
    Dołączył
    lut 2008
    Przegląda
    Szczecin, Poland
    Posty
    608
    Przydatne posty
    1

    Domyślnie

    Czy wysylales pliki w poprawnym trybie (ASCII)?


  5. #5
    Psolufka jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sty 2009
    Posty
    61
    Przydatne posty
    1

    Domyślnie

    hmm pliki wysyłam programem filezilla tryb transferu jest ustawiony na Automatyczny zmiana na ASCII nic nie dała


  6. #6
    Awatar Grzegorz
    Grzegorz jest nieaktywny Ja tu tylko sprzątam
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    1 620
    Przydatne posty
    111

    Domyślnie

    Proponuje wyłączyć wszystkie mody i sprawdzić czy nadal nie działa.
    Potrzebujesz stylu dla swojego forum? Chcesz przenieść styl z vbulletin 3 na vbulletin 4? Pisz PW


  7. #7
    Psolufka jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sty 2009
    Posty
    61
    Przydatne posty
    1

    Domyślnie

    niestety nie działa

    w pa mam takie pole moze byc to przez to *[autotaggerfromcontentandtitle_menu]*
    Ostatnio edytowane przez Psolufka ; 02.09.2009 o 16:00


  8. #8
    Awatar Grzegorz
    Grzegorz jest nieaktywny Ja tu tylko sprzątam
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    1 620
    Przydatne posty
    111

    Domyślnie

    Jaką masz wersję php na serwerze? czy pobrałeś vbulletin z ma przed pojawieniem się ostatniego postu w TYM temacie?
    Potrzebujesz stylu dla swojego forum? Chcesz przenieść styl z vbulletin 3 na vbulletin 4? Pisz PW


  9. #9
    Psolufka jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sty 2009
    Posty
    61
    Przydatne posty
    1

    Domyślnie

    Wersja PHP: 5.1.6
    Wersja pobrana z ma

    dodam jeszcze ze tabela userfield zaczyna się tak:

    wersja vb 3.8.4


    Kod php:
    CREATE TABLE `userfield` (
      `
    useridint(10unsigned NOT NULL default '0',
      `
    tempmediumtext,
      `
    field1mediumtext,
      `
    field2mediumtext,
      `
    field3mediumtext,
      `
    field4mediumtext,
      `
    field5mediumtext NOT NULL,
      
    PRIMARY KEY  (`userid`)
    ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

    -- 
    -- 
    Zrzut danych tabeli `userfield`
    -- 

    INSERT INTO `mst_userfield` (`userid`, `temp`, `field1`, `field2`, `field3`, `field4`, `field5`) VALUES (1NULL''''''''''), 
    Ostatnio edytowane przez Psolufka ; 02.09.2009 o 21:16


  10. #10
    .::Rider::. jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    paź 2008
    Posty
    52

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Psolufka Zobacz posta
    niestety nie działa

    w pa mam takie pole moze byc to przez to *[autotaggerfromcontentandtitle_menu]*
    dodam jescze od siebie scrin z pa

    Ostatnio edytowane przez .::Rider::. ; 03.09.2009 o 11:37


Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. Grubsza sprawa - Proszę o szybką pomoc.
    By Lolej in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 22.03.2011, 16:57
  2. Ważna sprawa
    By Kamil06 in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 18.01.2011, 21:44
  3. Logi ACP
    By szefunio in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 22.01.2010, 14:56
  4. Profil użytkownika, prosta sprawa .... tym widoku
    By fidgethouse in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 19.06.2009, 16:17
  5. Błąd ACP
    By Flangerious in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 11.04.2009, 23:12
Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67