+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: Nowe pytanie - nowy temat

MxK
    MxK jest nieaktywny There's something in the Air ... MxK to człowiek, którego wyprzedza jego sława. MxK to człowiek, którego wyprzedza jego sława. MxK to człowiek, którego wyprzedza jego sława. MxK to człowiek, którego wyprzedza jego sława. MxK to człowiek, którego wyprzedza jego sława. MxK to człowiek, którego wyprzedza jego sława. MxK to człowiek, którego wyprzedza jego sława. MxK to człowiek, którego wyprzedza jego sława. MxK to człowiek, którego wyprzedza jego sława. MxK to człowiek, którego wyprzedza jego sława. MxK to człowiek, którego wyprzedza jego sława.
    Wpisy
    5
    Siła Reputacji
    653

Domyślnie Nowe pytanie - nowy temat

Witam,
    Coraz częściej na forum ma miejsce sytuacja zadawania kilku pytań w jednym temacie. Tym gorzej, bo pytania przeważnie w ogólenie dotyczą głównego wątku. Nie pomaga to również w rozwiązywaniu problemów (kilka wątków przeplatających się w jednym temacie).

Proszę, aby każdy użytkownik na nowy problem, zakładał nowy temat. Dzięki temu wyszukiwanie rozwiązanych problemów stanie się łatwiejsze, a dyskusja na forum bardziej spójna i uporządkowana.
    Pozdrawiam

Przydatne linki
    Mój blog | vBulletin Manual | Regulamin Forum | Rejestracja

Proszę nie wysyłać pytań na PM/GG/mail. Od tego jest forum.

People want to believe that somebody really knows.
    A world in which nobody really knows can be frightening.

error jest nieaktywny Stały Bywalec error zrobił pierwszy krok ku lepszemu.
    Siła Reputacji
    18

Domyślnie

Dobrze by było zamieścić taka informacje w regulaminie, gdyż czytając regulamin nie natknąłem się na taka inf. Dopiero przy dłuzszym pobycie na forum spotkałem ten temat. Z tego względu dla niektórych nowych użytkowników, ta informacja może być nie znana. Przyznać się muszę ze sam utworzyłem taki watek :P

+ Odpowiedz na ten temat

Bookmarks

Zasady Postowania