Witam.
Wczoraj na kilku forach zobaczyłem wątki o dziwnych PW od użytkownika BoardSupport (na kilku forach takie same nicki).
Oto treść tej PW:
Nie będę tłumaczył, bo chyba większość zna angielski.Dear, Emillo!
A virus alert was noticed on your computer.
We highly recommend you to check your computer and perform online virus check at our site immediately: (tutaj byl link)
If you do not pass this test* we will have to delete your account and forward a complaint to your ISP with attached log file (your IP address, etc.).
----------------------------------------------------
Forum Administration forum.clubpenguin.pl.
To jest problem z ClubPenguin Forum - powered by vBulletin. Ale zauważyłem że TAKŻE WCZORAJ taki sam problem pojawił się na forum innym forum: BoardSupport Private Message - Mazda Forum - Mazda Enthusiast Forums
A oto linki do profili BoardSupport na różnych forach:
ClubPenguin Forum - Zobacz Profil: BoardSupport
ThaWasteland | The #1 BTNH Forum On The Net! - View Profile: BoardSupport
View Profile: BoardSupport
Jak widzimy takie same daty rejestracji oraz takie same avatary... Teraz tylko nasuwa się pytanie.
vBulletin posiada wbudowany system skanowania komputera (?) czy to międzynarodowy atak crackerów?


LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedz z cytatem

