• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
  1. #1
    Awatar WoG
    WoG
    WoG jest nieaktywny vB Specialist
    Dołączył
    lut 2008
    Posty
    2 812
    Przydatne posty
    297
    Wpisów
    1

    Domyślnie Sygnatura nie wyświetla się [ta z serwera]

    Witam!

    Mam taki problem, że po prostu nie wyświetla mi się sygnatura wysłana na serwer.
    Dajmy na to, że coś zuploaduję. W panelu użytkownika pojawia się obrazek i jest wszystko oki.

    W memberinfo i w postbicie brak jakiegokolwiek obrazka lub miejsca na niego.

    O co kaman?



  2. #2
    Awatar Ctrl
    Ctrl jest nieaktywny Advanced Member
    Dołączył
    sty 2008
    Przegląda
    $location = $lang['Toruń'];
    Posty
    1 046

    Domyślnie

    1.Co to proponował zrobić update
    2.zobacz czy postibit lub postibit_lagancy kod odpowiedzialny z sygnatury jest
    GG:10038207
    Instalacje, Aktualizacje, Tworzenie Skinów, Przenoszenie, Support,
    Gadu-Gadu jest moim prywatnym komunikatorem.
    Wszelką pomoc realizuję jedynie poprzez forum.(No chyba,że dasz mi zarobić,wtedy pisz.)


  3. #3
    Awatar WoG
    WoG
    WoG jest nieaktywny vB Specialist
    Dołączył
    lut 2008
    Posty
    2 812
    Przydatne posty
    297
    Wpisów
    1

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Ctrl Zobacz posta
    1.Co to proponował zrobić update
    2.zobacz czy postibit lub postibit_lagancy kod odpowiedzialny z sygnatury jest
    1.: Niewyraźnie gdzieś napisałeś, ale jeśli chodzi o reset cache sygnatur zrobiłem.
    2.: Kod jest

    Kod:
    		$template_hook[postbit_signature_start]
    		
    		<if condition="$post['signature']">
    		<!-- sig -->
    			<div>
    				__________________<br />
    				$post[signature]
    			</div>
    		<!-- / sig -->
    		</if>
    		
    		$template_hook[postbit_signature_end]
    Nie wiem, może pominąłem coś w ustawieniach grupy, ale przecież obrazek załadowałem na serwer.
    Nie jest po prostu wyświetlany w profilu i w temacie.
    Ostatnio edytowane przez WoG ; 03.04.2008 o 18:29


  4. #4
    Karolus jest nieaktywny Początkujący
    Dołączył
    mar 2010
    Posty
    16

    Domyślnie

    Mam to samo, co może być problemem?
    Ostatnio edytowane przez Karolus ; 11.05.2010 o 23:24


  5. #5
    Awatar Krisuuu
    Krisuuu jest nieaktywny Stały bywalec
    Dołączył
    kwi 2009
    Posty
    283

    Domyślnie

    Spróbuj aktualizować sygnatury w menu: Konserwacja


Podobne wątki

  1. MGC Chatbox Evo - nie wyświetla się
    By off_line in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 02.01.2011, 00:57
  2. Jak dodac belki rang nie wyświetla się
    By piotrex in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 11.11.2010, 14:22
  3. Zatwierdzony post nie wyświetla się?
    By sauron747 in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 29.12.2009, 01:47
  4. MGC Chatbox Evo - nie wyświetla się
    By optymistic in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 21.09.2009, 12:22
  5. Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 23.05.2009, 18:03
Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67