• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
  1. #1
    Awatar -[z]im[a]-
    -[z]im[a]- jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sie 2010
    Posty
    32

    Domyślnie nie mogę wejść na admincp !

    witam, gdy wpisuje: xxx.pl/admincp to wyskakuje mi białe tło z komunikatem:
    Parse error: syntax error, unexpected '<' in /srv/home/gi116503/public_html/admincp/global.php(226) : eval()'d code on line 1
    o co chodzi?



  2. #2
    Marek jest nieaktywny Banned
    Dołączył
    maj 2008
    Przegląda
    Where my hat is
    Posty
    0
    Przydatne posty
    26

    Domyślnie

    Podaj link do forum to zerknę


  3. #3
    Awatar -[z]im[a]-
    -[z]im[a]- jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sie 2010
    Posty
    32

    Domyślnie

    my-tibia.pl


  4. #4
    Marek jest nieaktywny Banned
    Dołączył
    maj 2008
    Przegląda
    Where my hat is
    Posty
    0
    Przydatne posty
    26

    Domyślnie

    Wszystko jest OK. Spróbuj w innej przeglądarce. Ja testowałem we Firefoxie - http://www.my-tibia.pl/admincp/


  5. #5
    Awatar -[z]im[a]-
    -[z]im[a]- jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sie 2010
    Posty
    32

    Domyślnie

    teraz sprawdzałem na firefoxie.. też nie działa.. ja robie tak:
    1. wpisuje: my-tibia.pl/admincp
    2. wpisuje mój nick oraz hasło
    3. klikam zaloguj
    i wtedy wyskakuje ten błąd..


  6. #6
    Awatar iDoc
    iDoc jest nieaktywny Stały bywalec
    Dołączył
    cze 2010
    Przegląda
    Wrocław
    Posty
    153
    Przydatne posty
    12

    Domyślnie

    Zrób reupload pliku admincp. Jeśli błąd się powtórzy, wtedy błąd robi jakaś wtyczka, albo masz wirusa na ftp.


  7. #7
    Marek jest nieaktywny Banned
    Dołączył
    maj 2008
    Przegląda
    Where my hat is
    Posty
    0
    Przydatne posty
    26

    Domyślnie

    Tego to ja bez danych logowania nie jestem w stanie sprawdzić. Spróbuj przeinstalować forum.
    Z pakietu instalacyjnego wrzuć tylko katalog install i uruchom

    Kod:
    http://www.my-tibia.pl/install/upgrade.php
    Po przeprowadzeniu całej aktualizacji powinno Ci od razu przekierować do admincp
    Musisz usunąć katalog install.
    Aktualizację już Ci przeprowadziłem wraz z instalacją przykładowych danych CMS - spróbuj teraz zalogować się po usunięciu katalogu install
    Ostatnio edytowane przez Marek ; 03.09.2010 o 18:22


  8. #8
    Awatar -[z]im[a]-
    -[z]im[a]- jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sie 2010
    Posty
    32

    Domyślnie

    zrobiłem to upgrade, jednak dalej to samo, czyli nic to nie dało.... i nie wiem jak to możliwe ale zrobił mi się sam blog.. hmm dziwne? a jak klikam na home to wyskakuje mi coś takiego:
    Rerouting recursion with: error/500 on line 222 in /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php
    #0 /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php(269): vB_Router::getResponse('error/500')
    #1 /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php(269): vB_Router::getResponse('error/500')
    #2 /srv/home/gi116503/public_html/vb/bootstrap.php(58): vB_Router::getResponse()
    #3 /srv/home/gi116503/public_html/content.php(30): require_once('/srv/home/gi116...')
    #4 {main}


    Fatal error: Rerouting recursion with: error/500 on line 222 in [path]/vb/router.php in [path]/vb/vb.php on line 287
    #0 vb_error_handler(256, Rerouting recursion with: error/500 on line 222 in /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php , /srv/home/gi116503/public_html/vb/vb.php, 287, Array ([exception] => vB_Exception_Critical Object ([] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => Rerouting recursion with: error/500,[] => ,[] => 0,[] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php,[] => 222,[] => Array ([0] => Array ([file] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php,[line] => 269,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => error/500)),[1] => Array ([file] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php,[line] => 269,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => error/500)),[2] => Array ([file] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/bootstrap.php,[line] => 58,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ()),[3] => Array ([file] => /srv/home/gi116503/public_html/content.php,[line] => 30,[args] => Array ([0] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/bootstrap.php),[function] => require_once))),[code] => 256)) called at [(null):0] #1 trigger_error(Rerouting recursion with: error/500 on line 222 in /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php , 256) called at [/srv/home/gi116503/public_html/vb/vb.php:287] #2 vB::handleException(vB_Exception_Critical Object ([] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => Rerouting recursion with: error/500,[] => ,[] => 0,[] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php,[] => 222,[] => Array ([0] => Array ([file] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php,[line] => 269,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => error/500)),[1] => Array ([file] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php,[line] => 269,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => error/500)),[2] => Array ([file] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/bootstrap.php,[line] => 58,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ()),[3] => Array ([file] => /srv/home/gi116503/public_html/content.php,[line] => 30,[args] => Array ([0] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/bootstrap.php),[function] => require_once)))) called at [(null):0]
    co się dzieje?..


  9. #9
    Awatar RafoX
    RafoX jest nieaktywny Użytkownik vBHELP.pl
    Dołączył
    mar 2008
    Przegląda
    Słubice, Plock, Poland, Poland
    Posty
    870
    Przydatne posty
    26

    Domyślnie

    nie wiem co ty widzisz nie tak ale u mnie twoje forum działa dobrze


  10. #10
    Awatar -[z]im[a]-
    -[z]im[a]- jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sie 2010
    Posty
    32

    Domyślnie

    taa.. jakoś ja nie mogę wejść do admincp.. wpisać passy to mogę, lecz jak wpiszę to dalej pokazuje się ten błąd:
    Parse error: syntax error, unexpected '<' in /srv/home/gi116503/public_html/admincp/global.php(226) : eval()'d code on line 1
    Zrobił się sam blog, i gdy klikam home jest ten błąd:
    Rerouting recursion with: error/500 on line 222 in /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php
    #0 /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php(269): vB_Router::getResponse('error/500')
    #1 /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php(269): vB_Router::getResponse('error/500')
    #2 /srv/home/gi116503/public_html/vb/bootstrap.php(58): vB_Router::getResponse()
    #3 /srv/home/gi116503/public_html/content.php(30): require_once('/srv/home/gi116...')
    #4 {main}


    Fatal error: Rerouting recursion with: error/500 on line 222 in [path]/vb/router.php in [path]/vb/vb.php on line 287
    #0 vb_error_handler(256, Rerouting recursion with: error/500 on line 222 in /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php , /srv/home/gi116503/public_html/vb/vb.php, 287, Array ([exception] => vB_Exception_Critical Object ([] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => Rerouting recursion with: error/500,[] => ,[] => 0,[] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php,[] => 222,[] => Array ([0] => Array ([file] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php,[line] => 269,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => error/500)),[1] => Array ([file] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php,[line] => 269,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => error/500)),[2] => Array ([file] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/bootstrap.php,[line] => 58,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ()),[3] => Array ([file] => /srv/home/gi116503/public_html/content.php,[line] => 30,[args] => Array ([0] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/bootstrap.php),[function] => require_once))),[code] => 256)) called at [(null):0] #1 trigger_error(Rerouting recursion with: error/500 on line 222 in /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php , 256) called at [/srv/home/gi116503/public_html/vb/vb.php:287] #2 vB::handleException(vB_Exception_Critical Object ([] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => Rerouting recursion with: error/500,[] => ,[] => 0,[] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php,[] => 222,[] => Array ([0] => Array ([file] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php,[line] => 269,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => error/500)),[1] => Array ([file] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/router.php,[line] => 269,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => error/500)),[2] => Array ([file] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/bootstrap.php,[line] => 58,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ()),[3] => Array ([file] => /srv/home/gi116503/public_html/content.php,[line] => 30,[args] => Array ([0] => /srv/home/gi116503/public_html/vb/bootstrap.php),[function] => require_once)))) called at [(null):0]
    ...

    @Edit
    może to jest przez to że robiłem tak:
    wgrałem na ftp pliki do shoutboxa i wgrałem wtyczke poprzez admincp. następnienie widziałem shouta na stronie, myślałem że coś źle wgrałem i usunąłem pliki z ftp, lecz zapomniałem usunąć wtyczki, a akurat schodziłem z kompa... gdy wszedłem to już nie mogłem wejść na admincp..
    Ostatnio edytowane przez -[z]im[a]- ; 03.09.2010 o 22:49


Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. widzi artykuły ale nie moze w nie wejść
    By Davred in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 27.07.2010, 17:06
  2. Nie mogę usunąć wiadomości
    By BOŁOZ in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 26.04.2010, 08:30
  3. Nie mogę zapisać zmian
    By pawelx1988 in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 10.01.2009, 00:18
  4. Nie mogę zainstalować modyfikacji !!!
    By dawid566 in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 22.08.2008, 18:21
  5. Nie mogę napisać postu
    By falon in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 04.08.2008, 19:36
Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67