• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
  1. #1
    malipl jest nieaktywny Banned
    Dołączył
    maj 2009
    Posty
    104

    Domyślnie Nie Widac Grupy

    hmmm dodalem grupe użytkownika a potem wyskoczylo cos takiego :/

    http://img683.imageshack.us/img683/5448/grupy.png



  2. #2
    Awatar bartol
    bartol jest nieaktywny Advanced Member
    Dołączył
    maj 2008
    Posty
    599
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    Nie wpisałeś nazwy tej grupy (pierwsze pole)
    Potrzebujesz pomocy przy instalacji i konfiguracji forum? Zgłoś się do mnie.

    Instalacje, aktualizacje, konwersje, naprawy, pomoc
    >>KLIKNIJ<< aby dowiedzieć się więcej.


  3. #3
    malipl jest nieaktywny Banned
    Dołączył
    maj 2009
    Posty
    104

    Domyślnie

    pfff nie o to mi chodzi bo nie widac innych grup a mam ponad 20 a wczesniej byly normalnie
    rowniez jak wchodze do vbulletin>> Opcje nie daje wszystkie Opcje i nie moge zjechac na sam duł nie wyswietlaja sie inne modyfikacje


  4. #4
    Awatar gonzek
    gonzek jest nieaktywny Advanced Member
    Dołączył
    lut 2008
    Przegląda
    Szczecin, Poland
    Posty
    608
    Przydatne posty
    1

    Domyślnie

    A jaką nazwę grupy wpisałeś? Pokaż źródło tej strony (z ramki).


  5. #5
    neopl jest nieaktywny Banned
    Dołączył
    wrz 2009
    Posty
    40

    Domyślnie

    chodzi o to że nie wiidac grup wczesniejszych ani nawet nie mozna dodac


  6. #6
    neopl jest nieaktywny Banned
    Dołączył
    wrz 2009
    Posty
    40

    Domyślnie

    dobrze wiec wpisalem jakis kod javascript i zniknely wszystkie grupy, chcialem do administratora po prostu dodac jakis dodatek czyli kod JS, po dodaniu na dole wszystkie grupy zniknely teraz nie wiem jak to odwrocic :/ rowniez nie mam wszystkich opcji przez to


  7. #7
    Awatar bartol
    bartol jest nieaktywny Advanced Member
    Dołączył
    maj 2008
    Posty
    599
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    Możliwe, że powoduje to jakaś modyfikacja, wyłącz je przez config.php i sprawdź czy wciąż nie widać listy grup.

    Edit...

    chcialem do administratora po prostu dodac jakis dodatek czyli kod JS, po dodaniu na dole wszystkie grupy zniknely
    Przed jakąkolwiek ingerencją w pliki, szablony itp powinieneś robić kopię bazy danych.
    Nadpisanie tabeli usergroup powinno pomóc (jeśli problem pojawił się po dodaniu kodu w polu "username html markup").
    Ostatnio edytowane przez bartol ; 17.12.2009 o 00:44
    Potrzebujesz pomocy przy instalacji i konfiguracji forum? Zgłoś się do mnie.

    Instalacje, aktualizacje, konwersje, naprawy, pomoc
    >>KLIKNIJ<< aby dowiedzieć się więcej.


  8. #8
    neopl jest nieaktywny Banned
    Dołączył
    wrz 2009
    Posty
    40

    Domyślnie

    wpisalem ten kod
    Kod:
    <b><font color="red"><SCRIPT language="JavaScript"> var scolor='#FFCCCC'; var a_speed='140'; var shimmercount=shimmercount+1; eval('var shimmerspeed' +shimmercount+ '="' +a_speed+ '"'); eval('var shimmercolor' +shimmercount+ '="' +scolor+ '"');  document.write("<span id='" + shimmercount + "shine'>"); </SCRIPT>Administrators</span></b></font>
    i potem pfff wszystko zniknelo mi
    Ostatnio edytowane przez neopl ; 17.12.2009 o 00:44


  9. #9
    Awatar bartol
    bartol jest nieaktywny Advanced Member
    Dołączył
    maj 2008
    Posty
    599
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    W takim razie wgraj tabelę prefix_usergroup z ostatniego backupu.
    Potrzebujesz pomocy przy instalacji i konfiguracji forum? Zgłoś się do mnie.

    Instalacje, aktualizacje, konwersje, naprawy, pomoc
    >>KLIKNIJ<< aby dowiedzieć się więcej.


  10. #10
    Awatar gonzek
    gonzek jest nieaktywny Advanced Member
    Dołączył
    lut 2008
    Przegląda
    Szczecin, Poland
    Posty
    608
    Przydatne posty
    1

    Domyślnie

    Wystarczy przez phpmyadmina wywalić ten JS i będzie śmigać. Tak zresztą myślałem pytając wcześniej jaką nazwę grupy wpisałeś.


Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. nie moge dodac grupy
    By Vaderq in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 16.08.2010, 13:26
  2. widzi artykuły ale nie moze w nie wejść
    By Davred in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 27.07.2010, 17:06
  3. w archiwum mam baner, ktorego nie widac na forum...
    By Bester in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 17.07.2010, 17:17
  4. Masowe przenoszenie użytkowników z grupy A do grupy B
    By just in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 24.10.2009, 16:44
  5. Po instalacji błędy - znaki widac ale trzeb pisać krzaki
    By BOŁOZ in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 08.05.2009, 10:25
Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67