• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
  1. #1
    daras1978 jest nieaktywny Początkujący
    Dołączył
    sty 2010
    Posty
    15

    Domyślnie Problem z google analytics

    Witam.

    Mam problem umiesciłem kod google analytics w footer i cos nie gra niby wszystko ok na stronie google analytics, pisze dane są odbierane, kod został poprawnie zainstalowany i.t.p i ogólnie dobrze ale problem w tym ze w pierwszym dniu dane zostały zebarne a na nastepne dni nie spływają dane ze strony tak jakby nitk nie wchodził poprostu wszystko na zero ( a jesli w jakich dzien jakims cudem pojawią sie dane to są nie prawdziwe pisze np. ze w dniu takim i takim było 2 wejscia) a oczywiscie jest ich wiecej, moje pytanie czy ktoś wie w czym moze byc problem? i 2 pytanie czy dane w google analytics sa autualizowane raz na dobe (tak mam jak działa) czy w czasie rzeczywistym?



  2. #2
    Awatar Grzegorz
    Grzegorz jest nieaktywny Ja tu tylko sprzątam
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    1 620
    Przydatne posty
    111

    Domyślnie

    Próbowałeś przenieść kod analystic do headera? Może to coś zmieni. Ja mam u siebie wpakowane w header.
    Potrzebujesz stylu dla swojego forum? Chcesz przenieść styl z vbulletin 3 na vbulletin 4? Pisz PW


  3. #3
    Lucas jest nieaktywny Stały bywalec
    Dołączył
    sty 2009
    Posty
    129
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    A wkleiłeś do tego stylu co jest domyślny dla Użytkowników? Masz może vbseo na forum ? Ja trzymam zawsze w footerze i działa wyśmienicie więc to musi być coś po Twojej stronie.
    Zajmuje się pozycjonowaniem w Google oraz optymalizacją witryn pod kątem wyszukiwarek. Bogate doświadczenie w vB:
    Konfiguracje vBseo, instalacja modyfikacji, konfiguracja forum, przenoszenie for, naprawa błędów, aktualizacje. -> Kontakt: PW


  4. #4
    daras1978 jest nieaktywny Początkujący
    Dołączył
    sty 2010
    Posty
    15

    Domyślnie

    ok przeniosłem kod do headera i jest ok, tylko czy to jest normalne ze dane na strone google analytics akualizowane sa raz na dobe???
    mam jeszcze jeden problem z bazą danych którym niewiem co zrobić: podczas wykonywania sitemapy zgłasza, wyskajuje komunikat ze wystąpił nieoczekiwany błąd .
    sitemapa podzielona jest na 36 części kazda po 40000. Błąd wyskakuje
    zawsze (po 15 częsci) regularnie 1-15 błąd (musze odświeżyc strone) 15-30 błąd (musze odświezyc strone) 30-36 OK. Proces pozytwnie zakończony. Sitemapa (strona)
    musi byc 2 krotnie odświeżana zeby ukonczyc proces (w komunikacie błedu bazy danych pisze zeby oświezyc strone). Po tym wszystko zakonczone jest dobrze sitemapa zostaje dobrze utworzona i wszystko wygląda ok. Czy ktoś wie czym to jest spowodowane i jak to naprawic ???


Podobne wątki

  1. Google Analytics na vB
    By hash_ in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 23.03.2010, 20:40
  2. Google Analytics
    By NiC in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 31.01.2010, 23:53
  3. Problem z google
    By malipl in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 16.12.2009, 20:10
  4. Google Analytics
    By e-filmownia in forum Pozycjonowanie (SEO)
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 12.04.2009, 18:09
  5. instalacja google analytics?
    By eh69 in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 07.04.2009, 20:20
Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67