• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
  1. #1
    kadarka jest nieaktywny Początkujący
    Dołączył
    mar 2010
    Posty
    7

    Domyślnie Problem z pisaniem tematów

    Witam wszystkich.
    Jeden z moich administratorów na forum other.pl włączył jaką opcje na w administracji forum w zarządzaniu tamatami i obecnie napisane tematy i te które pisane sa obecnie mają następujący błąd:
    wybieram "Insert link" wpisuje np: http://costam_pl a po zatwierdzeniu tematu mam:
    http://www.other.pl/*http://*http://costam_pl**

    Jest to bardzo duży problem bo wszystkie linki źle sie otwierają. Oto przykład tematu testowego:
    test - Wyszukiwarka hotfile, forum bez limitów, download bez limitu, filesonic, rapidshare

    Dodatkowo moge napisać ze prawdopodobnie zmiana była zrobiona w admin---tematy i posty
    Ale nie wiem czy jest to jedyna zmiana...

    Bardzo proszę o pomoc tutaj lub o płatną na przez GG 34832858
    Ostatnio edytowane przez kadarka ; 04.04.2011 o 22:56



  2. #2
    Seba jest nieaktywny Advanced Member
    Dołączył
    lut 2009
    Posty
    1 059
    Przydatne posty
    44

    Domyślnie

    Nie chcę się zagłębiać jeszcze w błąd, ale w logach możesz sprawdzić gdzie kto grzebał.
    Profesjonalne modyfikacje vBulletin oraz style - gg 1981480 badz PW


  3. #3
    kadarka jest nieaktywny Początkujący
    Dołączył
    mar 2010
    Posty
    7

    Domyślnie

    No w tym problem ze mnie one zbyt wiele nie mówią. A nie chce pozmieniać ustawień jeszcze bardziej od stanu poprzedniego niż to jest w tej chwili.
    W tym własnie problem że wolał bym aby ktoś ardziej doświadczony sie tym zajął.
    Ostatnio edytowane przez kadarka ; 05.04.2011 o 20:55


  4. #4
    Awatar Max
    Max
    Max jest nieaktywny There's something in the Air ...
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    4 775
    Przydatne posty
    252
    Wpisów
    13

    Domyślnie

    Kliknąłem link, działa. Możesz dokładniej wyjaśnić problem?

    wybieram "Insert link"
    Gdzie wybierasz?


  5. #5
    kadarka jest nieaktywny Początkujący
    Dołączył
    mar 2010
    Posty
    7

    Domyślnie

    Np: Zakładam nowy post. wybieram "Insert Link" no i wpisuje link jakiś. I juz mam błąd. Wogóle jak używa sie znaczników [URL] [code] to są błedy takie jak w tym testowym temacie. Nawet w podpisach bbcode nie działa poprawnie


  6. #6
    Awatar Max
    Max
    Max jest nieaktywny There's something in the Air ...
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    4 775
    Przydatne posty
    252
    Wpisów
    13

    Domyślnie

    Zablokuj wszystkie modyfikacje i sprawdź czy problem nadal występuje.


  7. #7
    kadarka jest nieaktywny Początkujący
    Dołączył
    mar 2010
    Posty
    7

    Domyślnie

    Dalej to samo jest.
    Niestety...
    Ostatnio edytowane przez kadarka ; 05.04.2011 o 23:29


  8. #8
    Awatar WoG
    WoG
    WoG jest nieaktywny vB Specialist
    Dołączył
    lut 2008
    Posty
    2 812
    Przydatne posty
    297
    Wpisów
    1

    Domyślnie

    Wyłącz w opcjach bbcode i dodaj nowy post.
    Co się dzieje?
    Z poważaniem,
    WoG

    Ty też możesz pomóc spolszczać vBulletin 5: GitHub.com
    "Rozczarowanie spowodowane niską jakością pamięta się długo po przeminięciu radości spowodowanej niską ceną"


  9. #9
    kadarka jest nieaktywny Początkujący
    Dołączył
    mar 2010
    Posty
    7

    Domyślnie

    Problem juz rozwiązałem. Problem był bo z niewiadomych przyczyn system zamieniał " na * i jakieś takie dziwne linki sie pojawiały. Zmieniał na zasadzie zmian jakie w treści stosuje opcja Cenzury.
    Dziękuje za podpowiedzi.


Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67