• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
  1. #1
    Awatar Grzegorz
    Grzegorz jest nieaktywny Ja tu tylko sprzątam
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    1 620
    Przydatne posty
    111

    Domyślnie Problem z prefixami

    Gdy dodaje jakiś prefix tematu w panelu admina wygląda to tak, mimo że w bazie jest zapisany dobrze:


    A tak wygląda to przy zakładaniu nowego tematu:


    Czy ktoś wie czym to może być spowodowane/jak to naprawić?
    Potrzebujesz stylu dla swojego forum? Chcesz przenieść styl z vbulletin 3 na vbulletin 4? Pisz PW



  2. #2
    Lucas jest nieaktywny Stały bywalec
    Dołączył
    sty 2009
    Posty
    129
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    zrób repair tabeli prefiksów w bazie. Jeśli nic nie da, wgraj ją na nowo z czystego vb.


  3. #3
    Awatar Grzegorz
    Grzegorz jest nieaktywny Ja tu tylko sprzątam
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    1 620
    Przydatne posty
    111

    Domyślnie

    Wgrywałem już czystą tabelę i nic
    Potrzebujesz stylu dla swojego forum? Chcesz przenieść styl z vbulletin 3 na vbulletin 4? Pisz PW


  4. #4
    Lucas jest nieaktywny Stały bywalec
    Dołączył
    sty 2009
    Posty
    129
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    Może wgraj na ftp pliki odpowiedzialne za moduł prefiksów jeszcze raz.


Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67