• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
  1. #1
    ziomix28 jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    lut 2009
    Posty
    37

    Domyślnie Problem z wyświetleniem forum

    Cześć mam mały problem z moim forum a mianowicie pod wejściu na link tzn. http://xxx.pl/ wyświetla się biała strona a po wejściu na forum z linkiem http://xxx.pl/index.php włącza się normalnie. Proszę o pomoc
    Ostatnio edytowane przez ziomix28 ; 25.10.2009 o 16:12



  2. #2
    Awatar WoG
    WoG
    WoG jest nieaktywny vB Specialist
    Dołączył
    lut 2008
    Posty
    2 812
    Przydatne posty
    297
    Wpisów
    1

    Domyślnie

    Masz na serwerze plik .htaccess?
    Jeżeli tak to pokaż jego zawartość

    Jeżeli nie, to powiedz spróbuj wyłączyć wszystkie modyfikacje i powiedz czy problem się pojawia.
    Z poważaniem,
    WoG

    Ty też możesz pomóc spolszczać vBulletin 5: GitHub.com
    "Rozczarowanie spowodowane niską jakością pamięta się długo po przeminięciu radości spowodowanej niską ceną"


Podobne wątki

  1. Problem z wyświetlaniem grup forum.
    By Lolej in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 14.09.2010, 19:30
  2. Problem z wyświetleniem panelu administracyjnego.
    By daras1978 in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 31.03.2010, 07:38
  3. Problem z wyświetlaniem forum
    By siradmin in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 29.01.2010, 15:35
  4. Problem z wyświetlaniem forum na operze
    By pawelx1988 in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 29.07.2009, 20:27
  5. Problem z wyświetlaniem forum
    By Marek_Sobczak in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 24.03.2009, 18:22
Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67