• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
  1. #1
    Werna jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    lut 2011
    Posty
    30

    Domyślnie Bardzo ważne - Problem z domeną forum (Forum zle funkcjonuje)

    Forum źle funkcjonuje
    Problem tkwi w tym, że gdy wchodzę na swoje forum przez adres
    TibiaPage.net - Best Tibia & OpenTibia Forum wyświetla mi stronę główną jednak nie jestem zalogowany
    zaś gdy wjede przez TibiaPage.net - Best Tibia & OpenTibia Forum działa wszystko prawidłowo...
    Domene mam w az.pl i mam ją podpiętą na rekordy A.
    Napewno problem nie tkwi w acp w FORUM URL bo sprawdzałem

    POMOCY !
    Czekam na odpowiedź!



  2. #2
    Awatar Max
    Max
    Max jest nieaktywny There's something in the Air ...
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    4 775
    Przydatne posty
    252
    Wpisów
    13

    Domyślnie

    Po odwiedzeniu forum z obu linków forum wygląda tak samo.

    Nie jest to temat do działu "Sytuacje krytyczne", gdyż tymczasowym rozwiązaniem może być przekierowanie adresu bez 'www' na ten z 'www'. Proszę przestrzegać zasad forum.


  3. #3
    Werna jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    lut 2011
    Posty
    30

    Domyślnie

    Tak wyglądają tak samo ale ja jako administrator gdy jestem zalogowany na stałe i wchodzę z adresu tibiapage.net to wyświetla mi błąd o tym, że forum zamknięte. a gdy wejde przez www.tibiapage.net to mogę przeglądać forum.

    Przekierowanie nic nie dalo


Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67