• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
  1. #1
    krzychu jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sty 2010
    Posty
    89
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie Łączenie użytkowników - problem z postami

    Witam

    Problem ten występuje u mnie na forum już od początkowych wersji vB, przy łączeniu użytkowników nie przenosi mi postów z konta użytkownika źródłowego do docelowego, nie widać ich w wynikach wyszukiwania (posty użytkownika). Po tej czynności łączenia aktualizuję statystyki ale nic to nie daje...



  2. #2
    Awatar Grzegorz
    Grzegorz jest nieaktywny Ja tu tylko sprzątam
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    1 620
    Przydatne posty
    111

    Domyślnie

    Czy podczas łączenia wyświetlane są jakieś błędy?
    Potrzebujesz stylu dla swojego forum? Chcesz przenieść styl z vbulletin 3 na vbulletin 4? Pisz PW


  3. #3
    krzychu jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sty 2010
    Posty
    89
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    Nie, żadnych błędów nie wywala.


  4. #4
    Awatar Grzegorz
    Grzegorz jest nieaktywny Ja tu tylko sprzątam
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    1 620
    Przydatne posty
    111

    Domyślnie

    Proponowałbym nadpisać plik odpowiadający za łączenie użytkowników i tworząc klika kont testowych przeanalizować funkcje, które się uruchamiają podczas łączenia. W szczególności zwracając uwagę na odnalezienie funkcji odpowiadającej za dołączenie postów i instrukcje warunkowe, które się znajdują w jej okolicach. Oczywiście nie wiem na ile jest to możliwe w przypadku ekipy na waszym forum i czy macie kogoś kto umie trochę poruszać się w php.
    Potrzebujesz stylu dla swojego forum? Chcesz przenieść styl z vbulletin 3 na vbulletin 4? Pisz PW


Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67