• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
  1. #1
    Awatar kulfon250
    kulfon250 jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    cze 2011
    Przegląda
    W-wa
    Posty
    77
    Przydatne posty
    3
    Wpisów
    1

    Domyślnie Problem z edytorem po aktualizacji do 4.1.9

    Wykonałem dwie aktualizacjie do 4.1.9 jedna oki, a w drugiej zniknał mi edytor wygląda to tak
    Region capture 5.jpg
    Czy ktoś ma jakiś pomysł, bo pisanie artykułów z palca to jakaś porażka

    PS. wyłączałem wszystkie produkty, nic się nie zmieniło , wiec problem chyba jest gdzie indziej.

    Pomogło:
    AdminCP > Ustawienia > Opcje > Ustawienia języków i stylów > Domyślny styl dla starszych przeglądarek mobilnych oraz Domyślny styl dla nowoczesnych przeglądarek mobilnych.

    Jeżeli nie masz szablonu mobilnego - ustaw tutaj "Brak".


    Niestety dzieje się tak nawet jeśli jest szablon mobilny w obu trzeba ustawić na "brak" i wtedy wraca do normy
    Ostatnio edytowane przez kulfon250 ; 18.12.2011 o 04:01
    Forum o Apple, Grach na Mac, Wacomie i Magento - http://maqowisko.waw.pl



  2. #2
    Awatar WoG
    WoG
    WoG jest nieaktywny vB Specialist
    Dołączył
    lut 2008
    Posty
    2 812
    Przydatne posty
    297
    Wpisów
    1

    Domyślnie Temat oznaczony jako "ROZWIĄZANY"

    Ten problem został rozwiązany, a wątek zamknięty.

    • Jeśli chcesz zadać nowe pytanie, załóż nowy wątek.
    • Jeśli masz wątpliwości odnośnie rozwiązanego problemu, poproś moderatora o otworzenie wątku.
    Z poważaniem,
    WoG

    Ty też możesz pomóc spolszczać vBulletin 5: GitHub.com
    "Rozczarowanie spowodowane niską jakością pamięta się długo po przeminięciu radości spowodowanej niską ceną"


Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67