• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
  1. #1
    misiu24 jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    paź 2008
    Posty
    30

    Angry Problem po odinstalowaniu vbseo

    i znów pojawił się problem - tym razem większy chodzi o moda VB_SEO a mianowicie zainstalowałem go na próbę wraz z modem VB_Sitemap później odinstalowałem ale wystąpił błąd chciałem zaktualizować ShoutBox-a i oto taki komunikat:



    Dodam że dzieje się to zawsze jak chcę cokolwiek zaktualizować lub dodać nowego plugina

    Dodam też że wywaliłem wszystkie linki z VBSEO z bazy danych - jest czysta

    Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Pozdrawiam



  2. #2
    Awatar araj
    araj jest nieaktywny Advanced Member
    Dołączył
    sty 2008
    Przegląda
    Dania
    Posty
    431
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez misiu24 Zobacz posta
    i znów pojawił się problem - tym razem większy chodzi o moda VB_SEO a mianowicie zainstalowałem go na próbę wraz z modem VB_Sitemap później odinstalowałem ale wystąpił błąd chciałem zaktualizować ShoutBox-a i oto taki komunikat:



    Dodam że dzieje się to zawsze jak chcę cokolwiek zaktualizować lub dodać nowego plugina

    Dodam też że wywaliłem wszystkie linki z VBSEO z bazy danych - jest czysta

    Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Pozdrawiam
    bylo juz o tym,błędzik zrobiłeś, nie wiem,jak to można teraz naprawić,ale rozwiązaniem jest ponowna instalacja vbseo i poprawne odinstalowanie, w bazie raczej nic nie grzeb


  3. #3
    misiu24 jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    paź 2008
    Posty
    30

    Domyślnie

    no tak z tym że nie moge nic zainstalować bo za każdym razem mam ten sam błąd


  4. #4
    Awatar araj
    araj jest nieaktywny Advanced Member
    Dołączył
    sty 2008
    Przegląda
    Dania
    Posty
    431
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    a sprawdziles to,co tutaj najczesciej sie proponuje po powstaniu jakiegos błędu,czyli:

    Zablokuj wszystkie modyfikacje na forum. W tym celu zaloguj się na FTP i przejdź do edycji pliku includes/config.php. W drugiej linijce, zaraz po <?php dodaj:

    define('DISABLE_HOOKS', true);

    Dodatkowo upewnij się, że nie ma przerwy pomiędzy pierwszym <?php, a kolejnymi liniami.
    Zapisz plik i wyślij na serwer.


  5. #5
    misiu24 jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    paź 2008
    Posty
    30

    Domyślnie

    Nie trzeba UDAŁO MI SIĘ
    Jak ktoś jeszcze ma taki problem niech zaloguje się na FTP wejdzie tak:

    / FORUM / INCLUDES / XML / I WYKASUJE Z TAMTĄD PLIK bitfield_vbseo.php

    Już wszystko działa - Dzięki za chęci


Podobne wątki

  1. Błąd po odinstalowaniu produktu
    By gama101 in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 06.05.2010, 17:48
  2. vBseo - problem
    By damian_00 in forum vBSEO
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 11.04.2009, 14:06
  3. Vbseo Problem
    By xmen38 in forum vBSEO
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 02.01.2009, 16:55
  4. vbseo-problem
    By seba766 in forum vBSEO
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 20.05.2008, 21:17
  5. vBSEO 3.1.0 problem...
    By przemas in forum vBSEO
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post / autor: 16.03.2008, 01:32
Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67