• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
  1. #1
    Mielony jest nieaktywny Początkujący
    Dołączył
    lis 2008
    Posty
    12

    Domyślnie Dziwne krzaczki po instalacji zamiast forum :/

    Witam,

    wlasnie chcialem zainstlowac vBulletin 3.8.3 na serwerze webd.pl. Wszystko poszło zgodnie z planem, cała instalacja przebiegła pomyślnie. No to przeszłem do ACP, zalogowałem się a tu same jakieś dziwne znaki :/

    Tak samo sie dzieje gdy wchodzę na głowną strone
    http://****l/

    Co to jest? I jak to naprawic??

    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Mielony ; 01.08.2009 o 12:54



  2. #2
    Awatar araj
    araj jest nieaktywny Advanced Member
    Dołączył
    sty 2008
    Przegląda
    Dania
    Posty
    431
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    było o tym...musisz wejść do panelu admina wpisując adres:
    http://www.twojeforum/admincp/index.php

    opcje vbulletin-opcje ciasteczek i HTTP - Kompresja GZIP HTML -> ustaw Nie


  3. #3
    Mielony jest nieaktywny Początkujący
    Dołączył
    lis 2008
    Posty
    12

    Domyślnie

    No ale jak ja to mam zrobić, jak wchodze do ACP to też mi sie pojawiają te znaczki :/

    EDIT

    Ok jakoś za 3 razem sie udało Dzięki za pomoc

    Pozdrawiam


  4. #4
    Awatar RafoX
    RafoX jest nieaktywny Użytkownik vBHELP.pl
    Dołączył
    mar 2008
    Przegląda
    Słubice, Plock, Poland, Poland
    Posty
    870
    Przydatne posty
    26

    Domyślnie

    zalezy tez jakie wybrales kodowanie znakow w bazie


  5. #5
    Awatar Grzegorz
    Grzegorz jest nieaktywny Ja tu tylko sprzątam
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    1 620
    Przydatne posty
    111

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez rafo Zobacz posta
    zalezy tez jakie wybrales kodowanie znakow w bazie
    Użytkownik Mielony napisał, że problem został rozwiązany w sposób podany przez araja, więc twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu.
    Potrzebujesz stylu dla swojego forum? Chcesz przenieść styl z vbulletin 3 na vbulletin 4? Pisz PW


Podobne wątki

  1. Ludzie online na forum - dziwne naliczanie
    By araj in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 26.09.2010, 20:54
  2. Czysta strona zamiast forum
    By iDoc in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 11.06.2010, 20:26
  3. vbgallery - po instalacji pusta strona zamiast galerii
    By Derson5 in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 27.01.2009, 19:42
  4. Po instalacji forum-dziwne znaki,krzaczki
    By araj in forum Artykuły | FAQ
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 28.06.2008, 09:48
  5. Problem - po instalacji nie ma forum
    By Twee in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 28.06.2008, 00:59
Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67