jak przenieś tą belke pod odpowiednia kategorię oraz umieścić ją pod wszystkimi kategoriami na forum ?Forum Ostatni Post / Autor Tematów Postów
Pozdrawiam
jak przenieś tą belke pod odpowiednia kategorię oraz umieścić ją pod wszystkimi kategoriami na forum ?Forum Ostatni Post / Autor Tematów Postów
Pozdrawiam
Nikt nie wie?? jest to niemożliwe??
Pozdrawiam
Też jestem zainteresowany i bardzo bym chciał dowiedzieć jak to zrobić.
tj własnie ta belka o która mi chodzi- podejrzewam ,że trzeba ta linijke wkleić gdzieś w Style Manager ale gdzie podpowiedzcieKod:<table class="tborder" cellpadding="6" cellspacing="1" border="0" width="100%" align="center"> <thead> <tr align="center"> <td class="thead"> </td> <td class="thead" width="100%" align="left">Forum</td> <td class="thead">Ostatni post / autor</td> <td class="thead">Tematów</td> <td class="thead">Postów</td> <td class="thead">Moderator</td> </tr> </thead> <tbody>
tj własnie ta belka o która mi chodzi- podejrzewam ,że trzeba ta linijke wkleić gdzieś w Style Manager w templates... ale która pozycja jest odpowiedzialna za wygladKod:<table class="tborder" cellpadding="6" cellspacing="1" border="0" width="100%" align="center"> <thead> <tr align="center"> <td class="thead"> </td> <td class="thead" width="100%" align="left">Forum</td> <td class="thead">Ostatni post / autor</td> <td class="thead">Tematów</td> <td class="thead">Postów</td> <td class="thead">Moderator</td> </tr> </thead> <tbody>
Edycja templatki FORUMHOME - wycięcie tego kodu który podaliście wyżej, a następnie dodanie jej w templatce o nazwie forumhome_forumbit_level1_nopost
Potrzebujesz stylu dla swojego forum? Chcesz przenieść styl z vbulletin 3 na vbulletin 4? Pisz PW
Dzięki SDD
Napisz jeszcze jak zrobić aby ta belka była pod kategoria a nie nad nią
Pozdrawiam