• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
  1. #1
    Dissto jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    32

    Domyślnie mały problem z SB

    Gdy w SB wpisuje " lub ; to wyskakuje cos takiego :> i jak to naprawic ??



  2. #2
    Awatar Max
    Max
    Max jest nieaktywny There's something in the Air ...
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    4 775
    Przydatne posty
    252
    Wpisów
    13

    Domyślnie

    Z jakiego shoutboxa korzystasz?


  3. #3
    Dissto jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    32

    Domyślnie

    VBshout .......


  4. #4
    Awatar Max
    Max
    Max jest nieaktywny There's something in the Air ...
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    4 775
    Przydatne posty
    252
    Wpisów
    13

    Domyślnie

    Dzieje się tak przy kodowaniu ISO-2 ustawionym na forum?


  5. #5
    Awatar Ctrl
    Ctrl jest nieaktywny Advanced Member
    Dołączył
    sty 2008
    Przegląda
    $location = $lang['Toruń'];
    Posty
    1 046

    Domyślnie

    Jakie masz kodowanie ustawione w sb?


  6. #6
    Dissto jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    32

    Domyślnie

    Iso-8859-2


  7. #7
    Awatar Max
    Max
    Max jest nieaktywny There's something in the Air ...
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    4 775
    Przydatne posty
    252
    Wpisów
    13

    Domyślnie

    Jeśli masz inną spróbuj zainstalować tą wersję:
    http://vbhelp.pl/forum/vbshout-2-1-shoutbox-t110.html

    Shoutbox spolszczony, wszystko powinno śmigać.


  8. #8
    Dissto jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    32

    Domyślnie

    zainstalowalem i caly cas jest no shouts :/ a w archiwum jest :/


  9. #9
    Dissto jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    32

    Domyślnie

    no zapomnialem o chmodach chyba ..... no dziala dzieki :P


  10. #10
    Awatar Max
    Max
    Max jest nieaktywny There's something in the Air ...
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    4 775
    Przydatne posty
    252
    Wpisów
    13

    Domyślnie

    Przetestowałem SB z CHMODami jak na zwykły folder (755) i plik (644) i też wszystko było OK...
    No, ale dobrze, że Tobie pomogło.

    Pzdr


Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. [ Problem ] Tworzenie For - mały problem
    By Lukrec in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 14.06.2009, 23:58
  2. Mały problem z instalacją
    By Sztux in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 02.06.2009, 23:26
  3. mały problem
    By marmak29 in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 04.04.2009, 11:44
  4. Vbseo - mały problem.
    By falon in forum vBSEO
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 16.01.2009, 19:03
  5. Mały błąd w stylu
    By falon in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 24.09.2008, 21:38
Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67