• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
  1. #1
    jendrek9 jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    mar 2009
    Posty
    31

    Unhappy Niedziałające wysuwane menu

    Witam,

    na moim forum Forum VOLTA nie działają wysuwane menu, zmiana czcionki itp.

    Problem pojawił się dzisiaj, define disable_hooks pomaga - wtedy normalnie się wysuwają, ale niestety jak blokuje modyfikacje instalowane ostatnio (reszta działa od roku cały czas normalnie) to niestety dalej ten problem się pojawia.

    Dodawałem jeszcze modyfikacje stylu z vbulletin.org, ale niestety ma to się nijak w stosunku do disable_hooks jak mniemam?

    Z góry dziękuje za wszelką pomoc,
    Pozdrawiam

    EDIT:

    Dodam, że aktualizowanie danych, tools.php,wyczyszczenie cache czy naprawa bazy - nie pomaga
    Ostatnio edytowane przez jendrek9 ; 10.02.2010 o 16:29



  2. #2
    Awatar error
    error jest nieaktywny Stały bywalec
    Dołączył
    lip 2008
    Posty
    197
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    Te rozsuwane menu zepsuło sie samo tak z siebie , tzn. działo wcześniej i nagle nie działa ? Czy zepsuło się nagle po jakiejś akcji ?
    Bo wspominałeś, coś ze wgrywałeś jakaś modyfikacje stylu, możliwe ze to jej wina. Ja bym cofnął to działanie i zobaczył skutek.
    Bład może być także w jakiejś modyfikacji gdyż piszesz, ze po wyłączeniu menu rozsuwane działa, wiec po koleji z panelu admina bym
    wyłączał odpowiednie modyfikacje, w celu sprawdzenia która koliduje z wysuwanym menu


  3. #3
    jendrek9 jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    mar 2009
    Posty
    31

    Domyślnie

    Ale przy disable hooks nie blokują się modyfikacje stylu więc to odpaada (dodatkowo zapomniałem co dokładnie robiłem ostatnio przy navbar, ale dałem standardowe i nic).

    Próbuje teraz wyłączyć ręczne produkty i odblokuje po kolei.


  4. #4
    Awatar error
    error jest nieaktywny Stały bywalec
    Dołączył
    lip 2008
    Posty
    197
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    Ale disable hooks, blokuje modyfikacje, wiec moze, choc nie musi oznaczac, ze wlasnie któraś z modyfikacji koliduje z tym
    A probowales na innym stylu ?


  5. #5
    jendrek9 jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    mar 2009
    Posty
    31

    Domyślnie

    Ok już naprawione - stara wersja vB Enterprise Translatora była powodem

    Można zamknąć


  6. #6
    jendrek9 jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    mar 2009
    Posty
    31

    Domyślnie

    Czy ktoś może mieć pomysł co może być przyczyną vBET na niedziałające wysuwane menu itd? Niestety nie znalazłem tak dobrego i tak sprawnego zamiennika (mam jeden, ale wolno otwiera strony..).


Podobne wątki

  1. Niedziałające linki aktywacyjne!
    By Wajhan87 in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post / autor: 29.12.2010, 13:10
  2. Niedziałąjące zakładaki w profilu użytkownika
    By spinnaker in forum Sugestie i problemy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 07.11.2010, 13:12
  3. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 19.05.2010, 15:04
  4. Niedziałają prefixy.
    By Maxtor in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 29.08.2009, 12:57
  5. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 17.12.2008, 20:35
Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67