• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
Like Tree4Przydatne posty
  • 2 Autor Grzegorz
  • 2 Autor vBio
  1. #1
    Kurt jest nieaktywny Początkujący
    Dołączył
    lut 2011
    Posty
    11

    Domyślnie [4.1.1] Dłuuugie ładowanie

    Witam, elo, siema, yo, juł i coś tam jeszcze.
    Mam problem, mianowicie, wgrałem sb oraz statystyki do forum, jednak ładują one się bardzo długo i w końcu się nie do końca naładowawszy nie włączają się ;s

    Help me!
    Nagradzam pomoc
    Pozdrawiam!



  2. #2
    Awatar Grzegorz
    Grzegorz jest nieaktywny Ja tu tylko sprzątam
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    1 620
    Przydatne posty
    111

    Domyślnie

    Sprawdź: Ustawienia -> opcje -> Opcje ciasteczek i HTTP -> Poziom Kompresji GZIP ustaw na 0. Kiedyś pomogło na jednym z for, które miałem okazje supportować
    vBio i Kurt uznają to za przydatne.
    Potrzebujesz stylu dla swojego forum? Chcesz przenieść styl z vbulletin 3 na vbulletin 4? Pisz PW


  3. #3
    vBio jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    gru 2010
    Posty
    66
    Przydatne posty
    4

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez SDD Zobacz posta
    Sprawdź: Ustawienia -> opcje -> Opcje ciasteczek i HTTP -> Poziom Kompresji GZIP ustaw na 0. Kiedyś pomogło na jednym z for, które miałem okazje supportować
    Jesteśmy adminami na tym samym forum, i powiem, że to nic nie pomogło


  4. #4
    Awatar Grzegorz
    Grzegorz jest nieaktywny Ja tu tylko sprzątam
    Dołączył
    sty 2008
    Posty
    1 620
    Przydatne posty
    111

    Domyślnie

    Powiem szczerze, że to nie tylko wasz problem. Czytałem wtedy w temacie tych modyfikacji, że dużo ludzi miało takie objawy. Musicie powertować strony tematów tych modów może coś znajdziecie
    Potrzebujesz stylu dla swojego forum? Chcesz przenieść styl z vbulletin 3 na vbulletin 4? Pisz PW


  5. #5
    vBio jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    gru 2010
    Posty
    66
    Przydatne posty
    4

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez SDD Zobacz posta
    Powiem szczerze, że to nie tylko wasz problem. Czytałem wtedy w temacie tych modyfikacji, że dużo ludzi miało takie objawy. Musicie powertować strony tematów tych modów może coś znajdziecie
    Powiem jeszcze, że zrobiło się to wtedy kiedy usuwałem z FTP MGC ChatBoxa (jego pliki).

    @edit
    Naprawione, mozna zamknac.
    Ostatnio edytowane przez vBio ; 01.03.2011 o 17:17


  6. #6
    Kurt jest nieaktywny Początkujący
    Dołączył
    lut 2011
    Posty
    11

    Domyślnie

    jeszcze dodam, że nie którym osobom działa, a nie którym nie


  7. #7
    vBio jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    gru 2010
    Posty
    66
    Przydatne posty
    4

    Domyślnie

    Naprawione, mozna zamknac.


  8. #8
    leos77 jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sie 2010
    Posty
    70
    Przydatne posty
    3

    Domyślnie

    Panowie, jezeli uporaliscie sie z bledem - to podzielcie sie wiedza a nie tylko .

    @edit
    Naprawione, mozna zamknac.


  9. #9
    vBio jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    gru 2010
    Posty
    66
    Przydatne posty
    4

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez leos77 Zobacz posta
    Panowie, jezeli uporaliscie sie z bledem - to podzielcie sie wiedza a nie tylko .
    Wejdź w clientscripts i dodaj tam plik JScripts o taki:
    -->container min rar<--

    Nam pomogło
    Grzegorz i Kurt uznają to za przydatne.


  10. #10
    Kurt jest nieaktywny Początkujący
    Dołączył
    lut 2011
    Posty
    11

    Domyślnie

    do zamknięcia ;s


Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67