• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
  1. #1
    krzychu jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sty 2010
    Posty
    89
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie Dziwne formatowanie tekstu w postach

    Po przejściu z 3.8.4 na 4.0.1 niektóre posty a szczególnie nowo napisane są "dziwnie" formatowane. Tekst zamiast zajmować większość część okienka zostaje zawężony. W załączeniu zrzut ekranu. Da się to jakoś poprawić ?

    Zrzut ekranu :
    http://img130.imageshack.us/img130/9126/vbformat.jpg



  2. #2
    Awatar macio76
    macio76 jest nieaktywny Stały bywalec
    Dołączył
    maj 2009
    Przegląda
    Częstochowa
    Posty
    424
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    Tutaj na forum również tak jest. Pewnie jakaś możliwość zmiany jest tylko trzeba poszukać
    Pozdrawiam
    Maciej ;)

    http://swiatiphone.com
    http://iphonesupport.pl
    http://mojeakwarium.eu


  3. #3
    krzychu jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sty 2010
    Posty
    89
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez macio76 Zobacz posta
    Tutaj na forum również tak jest. Pewnie jakaś możliwość zmiany jest tylko trzeba poszukać
    A ja myśle że to kolejny błąd w niedorobionej wersji v4


  4. #4
    Mind jest nieaktywny Stały bywalec
    Dołączył
    paź 2008
    Posty
    377
    Przydatne posty
    3

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez krzychu Zobacz posta
    A ja myśle że to kolejny błąd w niedorobionej wersji v4
    Dokładnie w wersji 4.0.0 było ok, po przejściu na 4.0.1 wystąpił błąd, sprawdzałem już wczesniej bo vbulletin.com stoi już na 4.0.2 oczywiście niedopracowanej wersji i ten bug już nie występuje ...


  5. #5
    krzychu jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sty 2010
    Posty
    89
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    Problem leży po stronie standardowego edytora, post zapisany w tym edytorze wygląda tak jak na załączonym wcześniej obrazku. Wystarczy otworzyć post do edycji w prostym edytorze i ponownie go zapisać i wówczas jest ok.


  6. #6
    Liuk jest nieaktywny Początkujący
    Dołączył
    sie 2008
    Posty
    2

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez krzychu Zobacz posta
    Problem leży po stronie standardowego edytora, post zapisany w tym edytorze wygląda tak jak na załączonym wcześniej obrazku. Wystarczy otworzyć post do edycji w prostym edytorze i ponownie go zapisać i wówczas jest ok.
    No ale po zrobieniu tak jak napisałeś, a następnie odświeżeniu zawartość tematu automatycznie odbija w lewo. Można jakoś temu zaradzić ?


Podobne wątki

  1. Dziwne bledy
    By gtasa in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 05.02.2011, 12:22
  2. Dziwne rejestracje kont użytkowników - Boty
    By dreeg in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 13.12.2010, 14:47
  3. Dziwne kropki
    By QusQ in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 03.09.2010, 09:27
  4. Formatowanie tekstu po migracji z 3.6 na 3.8
    By Sanbit in forum Instalacja i upgrade
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 18.08.2010, 21:00
  5. dziwne zachowanie z nickiem w zalogowanych
    By chomiczek in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 24.07.2009, 16:10
Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67