• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
  1. #1
    lopes91 jest nieaktywny Początkujący
    Dołączył
    wrz 2012
    Posty
    5

    Domyślnie nie wyświetla załączników

    Mam problem z załącznikami na forum.
    Utworzyłem katalog upload, nadałem mu uprawnienia 777/

    Jednak w ogóle nie wyświetla mi obrazków. Gdzieś na forum znalazłem żeby wykonać jakieś zapytanie SQL (w menu konserwacja, ale wyświetla mi takie coś: Nie masz uprawnień, aby wykonywać zapytania SQL.

    Czy może ktoś pomóc?



  2. #2
    lopes91 jest nieaktywny Początkujący
    Dołączył
    wrz 2012
    Posty
    5

    Domyślnie

    Wykonałem zapytanie SQL - Aktywny(e) - wyświetlaj obrazki ale nie pomogło. Katalog na pliku upload ma chmod 777, optymalizacja pomyślnie.

    I wogóle nie wyświetla mi załączników ani obrazków. Wygląda to następująco:
    Insert Image:


    Załącznik:


    Czy jest ktoś w stanie pomóc?


  3. #3
    Seba jest nieaktywny Advanced Member
    Dołączył
    lut 2009
    Posty
    1 059
    Przydatne posty
    44

    Domyślnie

    Daj adres tematu gdzie masz wstawiony przykładowy niedziałający obrazek.
    Profesjonalne modyfikacje vBulletin oraz style - gg 1981480 badz PW


  4. #4
    abc250693 jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    sty 2012
    Posty
    99

    Domyślnie

    Poszuka w ftp tego folderu i podmień ten obrazek z tą samą nazwą, też tak miałem i to pomogło.


Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67