• Rejestracja
vBHELP.pl - polskie wsparcie vBulletin
  1. #1
    Awatar Testis
    Testis jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    cze 2009
    Posty
    88

    Post Problem po przeniesieniu forum na inny serw

    Przenosiłem forum na inny serw i wyskakuje mi cos takiego

    Kod:
    Warning: require_once([path]/includes/functions_mgc_cb_evo.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/global.php(400) : eval()'d code on line 50
    
    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/callofdu/public_html/otserwis/includes/functions_mgc_cb_evo.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/callofdu/public_html/otserwis/global.php(400) : eval()'d code on line 50
    plisss pomozcie

    Pozdrawiam



  2. #2
    Awatar macio76
    macio76 jest nieaktywny Stały bywalec
    Dołączył
    maj 2009
    Przegląda
    Częstochowa
    Posty
    424
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    Spróbuj wgrać jeszcze raz plik global.php
    Pozdrawiam
    Maciej ;)

    http://swiatiphone.com
    http://iphonesupport.pl
    http://mojeakwarium.eu


  3. #3
    Awatar Testis
    Testis jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    cze 2009
    Posty
    88

    Domyślnie

    Nadal to samo...


  4. #4
    Awatar macio76
    macio76 jest nieaktywny Stały bywalec
    Dołączył
    maj 2009
    Przegląda
    Częstochowa
    Posty
    424
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    Spróbuj jeszcze ten plik: public_html/otserwis/includes/functions_mgc_cb_evo.php
    Pozdrawiam
    Maciej ;)

    http://swiatiphone.com
    http://iphonesupport.pl
    http://mojeakwarium.eu


  5. #5
    Awatar Testis
    Testis jest nieaktywny Użytkownik
    Dołączył
    cze 2009
    Posty
    88

    Domyślnie

    Dzięki wielkie ! Już działa


  6. #6
    Awatar macio76
    macio76 jest nieaktywny Stały bywalec
    Dołączył
    maj 2009
    Przegląda
    Częstochowa
    Posty
    424
    Przydatne posty
    2

    Domyślnie

    Cała przyjemność po mojej stronie
    Pozdrawiam
    Maciej ;)

    http://swiatiphone.com
    http://iphonesupport.pl
    http://mojeakwarium.eu


Podobne wątki

  1. Brak POLSKICH ZNAKÓW / Po przeniesieniu na inny serwer
    By Alirek! in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 31.03.2010, 14:42
  2. Niemożność zalogowania po przeniesieniu na inny sewer
    By Ludekk in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 04.03.2010, 22:43
  3. Inny nick w ACP, inny w profilu
    By mateusz2813 in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 12.12.2009, 03:21
  4. Problem po przeniesieniu forum
    By neoen in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 09.08.2008, 15:47
  5. Problem po przeniesieniu
    By jaculek3 in forum Pytania i problemy
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 15.04.2008, 14:48
Chmurka.pl

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67